Profesionální kosmetické poradenství

Objednejte se+420 602 290 555


Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Michaela Kunická veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Michaela Kunická s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


RSS

Novinky

Darujte na Vánoce krásu

07. prosinec 2015
Připravili jsme pro vás vánoční dárkové poukazy na odběr luxusního kosmetického zboží. Zvolte si částku, kterou chcete obdarovat a udělejte svým nejbližším opravdovou radost.

Profesionální líčení na ples z vás vyčaruje královnu plesu

28. leden 2015
Společně s námi si zamilujete plesy. Naše profesionální líčení na ples podtrhne váš půvab.

Otevírací doba

Těšit se na Vás budu po předchozí telefonické dohodě

Pondělí – Neděle od 9 do 19 hodin

Objednávat se můžete na +420 602 290 555 nebo přes kontaktní forumulář.

Rychlý kontakt

Michaela Kunická
Vysočanská 233/93
190 00 Praha 9 – Střížkov

Email:
Tel.: +420 602 290 555

© 2017, Michaela Kunická – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Výměna odkazů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na Profesionální CMS | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑